This is custom heading element

 • Str. Pandele Tarusanu, nr. 9, sectorul 1, 011085, București. Stație metrou: Gara de Nord.

This is custom heading element

 • Telefon:
  +40.725.221.534
  +40.725.221.535
  +40.788.355.842

This is custom heading element

Tehnici chirurgicale rinologice efectuate in colaborare cu Spitalul Euroclinic Regina Maria:

 • Chirurgia de dezobstructie septo-piramidala
 • Septoplastia-este operatia clasica de repozitionare pe linia mediana a cartilajului si osului care formeaza peretele median al celor doua fose nazale cunoscut sub numele de sept. Septul este pozitionat intr-o rama osoasa care in partea superioara vine in contact sub forma unei articulatii immobile cu oasele proprii nazale.Prin aceasta interventie se indeparteaza portiunile deviate sau crescute anormal la nivelul septului nazal cu conditia pastrarii unui cadru de sustinere care sa asigure stabilitatea varfului si dorsumului nazal.
 • Subluxatia septala distala-este iesirea septului din cadrul osos de o parte sau alta a columelei nazale. Se opereaza printr-o tehnica speciala de decolare, scoatere si repozitionare septala distala care sa asigure stabilitatea dorsumului nazal si sa previna in timp tendinta de cadere a varfului nazal.
 • Septoplastia extracorporeala- este metoda de indreptare a septului nazal prin incizie externa. Corectarea septului prin aceasta metoda se efectueaza in totalitatea lui, fiind indreptata atat partea superioara, inalta a acestuia cat si partea distala, zone care nu pot fi rezolvate printr-o interventie clasica de septoplastie.
 • Turbinoplastia/turbinoreductia  consta in modelarea/ micsorarea cornetelor nazale inferioare. Metoda coblatiei este o tehnica prin care o mica sfera de plasma generata cu o sonda speciala care vaporizeaza apa  din interiorul cornetelor nazale, distrugand integritatea celulelor. Rezultatul este  micsorarea/modificarea  volumului acestora fara lezarea mucoasei nazale.
 • Chirurgia rinologica endoscopica functionala (sinuzite, polipoze nazale)